Смятаният за физически извършител на убийството на 14-годишната Ваня Гьорчевска

...
Смятаният за физически извършител на убийството на 14-годишната Ваня Гьорчевска
Коментари Харесай

Убиецът на 14-годишното момиче от Скопие е арестуван

Смятаният за физически причинител на убийството на 14-годишната Ваня Гьорчевска от Скопие е задържан. Люпчо Палевски- Палчо е арестуван в Турция.

Вътрешното министерство в Северна Македония търсеше Палевски с.

След убийството на момичето Палчо е избягал с автомобил за Белград, а ден по-късно, с различен автомобил е минал директно през България и е влезнал в Турция. Шофьорът, който е превозил Палевски през България е задържан.

Палевски е задържан в турския град Балъкесир.

Той беще търсен и по отношение на убийството на 74-годишния Панче Жежовски.

Преди дни Северна Македония беше разтърсена от жесток престъпен случай, при който 14-годишно момиче от Скопие на име Ваня Гьорчевска беше отвлечено и открито убито.

Още един възрастен човек от Велес, който беше безследно липсващ в края на ноември, е открит разстрелян. Неговият автомобил е употребен при похищението на малолетната Ваня. По-късно колата е открита опожарена.

По делото против петимата обвинени за двете убийства е с размер 100 страници е импортирано в прокуратурата.

За отвличането и убийството са упрекнати общо петима души. Палчо е апетитен за уредник и причинител на убийството, останалите са задържани за съучастничество в похищение и ликвидиране и оказване на помощ при похищение.

Полицията е разкрила два револвера, за които експертиза би трябвало да се удостовери дали са оръжията, с които са осъществени убийствата.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР