Смятаната за най-сексапилна гимнастичка Петя Борисова заряза килима и се

...
Смятаната за най-сексапилна гимнастичка Петя Борисова заряза килима и се
Коментари Харесай

Най-горещата гимнастичка стана гримьор

Смятаната за най-сексапилна гимнастичка Петя Борисова заряза килима и се отдаде на ново занятие.



Красавицата изпадна от националния отбор при започване на лятото по решение на треньора Весела Димитрова, което я накара дефинитивно да се откаже от художествената гимнастика. След няколко почивки в чужбина с гаджето й Георг Василев Петя се отдаде на гримьорството. Борисова приключи сполучливо курс към столичен салон, след което стартира работа в различен.

Доскорошната прелест към този момент има и няколко постоянни клиентки, измежду които новата звезда на спортните вести в Българска национална телевизия Моника Симеонова. Тя не пропуща да споделя и направените от нея визии в обществените мрежи.

Това не е първото начинание на Борисова отвън гимнастиката. Преди време тя се опитва и като модел. Заради естествената си хубост и неподправения сексапил Петя постоянно е канена за разнообразни фотосесии. Тя направи и няколко фешън появявания, до момента в който бе самостоятелна гимнастичка. След това заряза заниманието си, с цел да се отдаде на ансамбъла. След няколко месеца в него грацията отпадна от сметките на Весела Димитрова.

От към две години Борисова е гадже на някогашния футболист Георг Василев, който преди този момент беше с дребната щерка на починалия Фатик - Адриана. Той не е първият състезател в живота й. През 2018-а Петя имаше флирт с Кирил Десподов. Двамата бяха дружно за малко, като се държаха извънредно потайно. За връзките им ги издадоха единствено няколко нейни визити на мачове на ЦСКА-София и няколко любовни фотоси, които качиха в инстаграм, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР