Смятаме, че предложенията, които идват от френска страна крият рискове,

...
Смятаме, че предложенията, които идват от френска страна крият рискове,
Коментари Харесай

Нинова съзря рискове в предложения, оповестени от Макрон в България


Смятаме, че предложенията, които идват от френска страна крият опасности, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка визитата в България на президента на Франция Еманюел Макрон.

Макрон даде обещание на „ скъпи Бойко ” поддръжка за Шенген и еврозоната

Нинова напомни позицията на Българска социалистическа партия, че са срещу Европа да се развива на няколко скорости и са за това да се търсят всички благоприятни условия Европа да се сплотява, да бъде мощна и да стъпи на правилата и на полезностите, на които беше основан Европейски Съюз, с цел да се развива по-нататък.

 Корнелия Нинова БГНЕС

„ Смятаме, че предложенията, които идват от френска страна, крият опасности, заплашват тези съществени правила ”, съобщи Нинова. Според нея правилото за свободно придвижване на хора, артикули, капитали може да бъде заплашен с предлагането да се ограничи във времето какъв брой време може да стои един български служащ на територията на европейски страни.

Макрон: България е изпълнила критериите за участие в Шенген

„ Едно от предложенията е на всеки 3 седмици когато е там, българският служащ да се връща в страната на изпращане. Тоест това е тип ограничаване на правилото, върху който стъпва Европейски Съюз ", сподели Нинова. Българска социалистическа партия се тормозят и от опасност за различен главен принцип - за равните права на европейските жители.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР