Смятаме, че информацията, която идва от българските служби, не винаги

...
Смятаме, че информацията, която идва от българските служби, не винаги
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Информацията, която идва от българските служби, не винаги е коректна

Смятаме, че информацията, която идва от българските служби, не постоянно е правилна. Това сподели на брифинг в коридорите на Народното събрание съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов.

„ Имаше изявления на държавни ръководители на наши съдружници, че Русия ще нападне Украйна след края на Олимпийските игри в Китай – на това някои споделяха, че това е пресилено “, уточни той.

„ Въпросът е дали нашите служби са неспособни и не разполагат с надеждни информация или са подвели Народното събрание с информацията си – което и да е правилно, и двете са притеснителни. Ние ще изясним каква е истината, с цел да може да се усъвършенства работата на службите ", сподели Атанасов.

Атанасов прикани да не се бърза с оставките на службите, с цел да няма земетресения: " Не сме споделили, че нямаме доверие. Става дума техните оценки на каква основа почиват. “

„ Контраразузнаването работи във връзка с риска за българската национална сигурност, само че загатна, че разследващите служби, които приказват за външнополитически опасности, би трябвало да се усъвършенстват “, добави още Атанасов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР