Смятам, че съм запазил човешките черти на характера си. Моите

...
Смятам, че съм запазил човешките черти на характера си. Моите
Коментари Харесай

Путин на 68 години: Смятам, че съм запазил човешките черти на характера си

" Смятам, че съм запазил човешките черти на характера си. Моите другари споделят, че на процедура не съм се трансформирал " - това съобщи съветският президент Владимир Путин точно на 68-ия си рожден ден. Той даде искрено изявление за ТАСС, в което призна, че от време на време е чувствал, че се трансформира от човек във функционалност.

Путин също по този начин сподели, че работата му оставя отпечатък върху общуването с най-близките му хора.

" Разбира се, има ограничавания ", добави той, отговаряйки на въпроса дали може да си разреши да се срещне с другари, да вземем за пример в бар на халба бира.

" Опитвам се да не пия бира в последно време. Коремът ми пораства ", добави шеговито Путин.

Президентът означи, че макар рестриктивните мерки, работата му носи морално задоволство поради доверието, което хората му гласоподават.

Проектът " 20 въпроса към Владимир Путин ", отдаден на 20-годишнината от работата му на висши държавни постове, започва на 20 февруари 2020 година ТАСС към този момент разгласява 17 епизода от поредицата, само че заради радикална смяна в международната осведомителна стратегия реши да я приключи.

" В същото време резултатите от разпадането на Съюз на съветските социалистически републики се оказаха доста по-тъжни от най-лошите упования ", заключи президентът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР