Смятам, че конфликтът между Русия и Украйна ще се ограничи

...
Смятам, че конфликтът между Русия и Украйна ще се ограничи
Коментари Харесай

Политолог: Русия да нахлуе в Украйна? Путин този път няма да стигне далеч

Смятам, че спорът сред Русия и Украйна ще се ограничи със настоящия конфликт. Спомена се за ново разширение на глобите. Има и много съществени промени в самата Русия. Този път Путин няма да отиде надалеч.
Така политологът и специалист по европейските въпроси Владимир Шопов разяснява напрежението сред Киев и Москва. Преди дни Русия блокира достъпа до Азовско море, като загради Керченския проток с голям танкер, а в небето над него кръжаха бойни самолети и хеликоптери.

" Целта на глобите е да се ударят енергийните носители в Русия. Санкциите са ориентирани сносно. Те пречат на страната да развива една от най-големите си промишлености в бъдеще. Европа има много разновидности да предотврати ескалирането на напрежението ", безапелационен е гостът на " Денят ON AIR ".

Политологът разяснява и създалата се към Brexit обстановка към Англия и Европейския съюз.

" От това, което виждаме, тази договорка ще бъде утвърдена, само че на второ гласоподаване, а не на първо. Първото гласоподаване ще е на 11 декември, само че още от в този момент стартира почвата да се приготвя за възможни проблеми. В момента сме на финалната права на сагата ", сигурен е специалистът.

По думите му всички играчи стартират крепко да блъфират, с цел да се извлече колкото се може по-голяма изгода.

" Отговорността за неуспех на тази договорка е прекомерно огромна. Значителна част от хората в консервативната партия ще си дадат сметка за това. Те би трябвало в началото да блокират самото съглашение, само че също така би трябвало да смъкват личното си държавно управление. Реално пък Англия ще стане неуправляема ", добави още Шопов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР