Смятам, че има хора в ГЕРБ, които не искат да

...
Смятам, че има хора в ГЕРБ, които не искат да
Коментари Харесай

Мартин Димитров: В ГЕРБ има хора, които не искат да продължи това правителство

" Смятам, че има хора в ГЕРБ, които не желаят да продължи това държавно управление ", съобщи депутатът ПП-ДБ Мартин Димитров.

" Какво се промени напоследък? Какво е друго? Различното е това, което се случи в София. ГЕРБ образува болшинство в общинския съвет, което болшинство е напълно под контрола на ГЕРБ. Това стана дружно с Българска социалистическа партия, " Възраждане ", Има Такъв Народ и Вътрешна македонска революционна организация, които се представяха за съперници. Очевидно е имало доста секрети срещи. Защото няма по какъв начин да избереш всички ръководители на комисии без това да е проведено, да е имало доста секрети срещи, подготовка ", уточни пред Българска национална телевизия Димитров.

" И ГЕРБ в този момент се питат за какво, в случай че са го създали в общинския съвет да не опитат да го създадат и в Народното събрание ", пита депутатът.

По думите му договаряния " публично не сме видели да се водят ".

" Естествено, че е било разпределено сред ГЕРБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия. Как избираш за няколко часа ръководители на всички съществени комисии, в случай че това не е квалифицирано? ", счита Димитров.

.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР