Смятам, че донякъде очаквахме, че третите за годината парламентарни избори

...
Смятам, че донякъде очаквахме, че третите за годината парламентарни избори
Коментари Харесай

Не можеш да управляваш от джипката или дивана, воден от личните си комплекси

Смятам, че ненапълно чакахме, че третите за годината парламентарни избори чукат на вратата. Едва ли сме очаквали обаче, че всичко ще стане толкоз грозно - тонът извънредно противен, а общуването сред досегашни сътрудници ще с трансформира в ужасяващи персонални нападки. Всичко това е поради липса на разговор през цялото време, съобщи в изявление за Радио Пловдив PR специалистът и бизнесмен Радослав Бимбалов.

По думите му нежното предимство на Има Такъв Народ не ги прави тотални господари, с цел да изнудват останалите, както те вършат в този момент.

" Нямам информация за подмолна игра на Има Такъв Народ, само че мога да заявя, че техните дейстия са извънредно детски, недорасли. За тях беше изненадващо, че въобще стигнаха до тук. Изненада беше и за Слави Трифонов, че взеха толкоз доста гласове. Затова потегли на нови избори, тъй като си повярва, че завоюва. Това обаче беше последният верен ход, другото е неверно ", счита PR специалистът.

Той напомни, че още преди да бъде разгласен спечелилият, Трифонов е излязъл с проектокабинет, който " изглеждаше като претоплен полуфабрикат и изброи цели, които звучаха неуместно. Това няма по какъв начин да се одобри от сътрудниците му ".

Според Бимбалов това се дължи както на политическа несръчност , по този начин и на голям брой персонални комплекси на тези хора, расли в затворената медийна среда на " Шоуто на Слави " .

" Политиката е ненапълно шоу театър - търси внимание, утвърждение, реакция у публиката. Не може да бъде на ниска цена шоу на грозния език, на брутални закачки, на евтини циркови осъществявания. Политиката е комплицирано занимание, хората не трябва да го вършат, тъй като имат алтруистична идея и би трябвало да спасят България посредством гражданска война. Трябва разговор, спокоен звук, корав, само че не недодялан ", сподели още PR специалистът.

По думите на Бимбалов през последните години сме привикнали на монологично другарство, въведено от Бойко Борисов през последните години - посредством обществените мрежи, в монологичен тип. Това копира безусловно и " новият Месия " Слави Трифонов, което е извънредно недопустимо, съобщи PR специалистът.

" Не е допустимо да бъдеш политически водач и да отказваш разговор. Не можеш да управляваш с монолог от джипа или дивана - това е уязвимост, незрялост ", акцентира Радослав Бимбалов.

По думите му има късмет за държавно управление с 3-тия мандат, само че възможностите не са огромни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР