Смята се за невежливо да питате някого колко често си

...
Смята се за невежливо да питате някого колко често си
Коментари Харесай

Лекарят предупреждава за опасностите от това да не сменяте бельото си всеки ден

Смята се за невежливо да питате някого какъв брой постоянно си сменя гащите, изключително в случай че е чужд на улицата.

Докато множеството хората са съгласни, че дрехи като дънки и палта изискват по-малко поддръжка, най-логичният и съгласуван с хигиената отговор, когато става въпрос за гащета, е те да се сменят всекидневно, нали? Е, неотдавна Curry's интервюира повече от 2000 поданици на Обединеното кралство по отношение на техните привички за долни дрехи и откри някои смущаващи резултати.

Петдесет и четири % от участниците споделиха, че перат бельото си след всяко носене. Въпреки това, един на всеки петима мъже призна, че е измил своите единствено откакто ги е носил цяла седмица. Още по-шокиращо, пет % от мъжете споделиха, че ще употребяват бельото си две-три седмици, преди да го пуснат в прането.

По-голямата част от дамите (81 процента) споделиха, че сменят гащетата си на ден, като един девет % признават, че изчакват, до момента в който доближат седмично изхабяване. И по този начин, какъв брой постоянно би трябвало да сменяме бель...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР