Смята се, че оптичните илюзии разкриват прозрения за нашата личност

...
Смята се, че оптичните илюзии разкриват прозрения за нашата личност
Коментари Харесай

Първото нещо, което видим, разкрива за какво копнеем в една връзка

Смята се, че оптичните илюзии разкриват прозрения за нашата персона и стремежи въз основа на това по какъв начин тълкуваме обещано изображение. Някои илюзии могат да се поясняват единствено по един метод, до момента в който други са по-подробни с няколко скрити елементи за забелязване.

Един подобен образец е произведение на изкуството, което се състои от пет разнообразни изображения. Казват, че първото нещо, което ви хваща окото на фотографията, приказва доста за това какво е значимо за вас, когато става въпрос за обич и взаимоотношения.

Има пет разнообразни метода да интерпретирате тази оптична заблуда и това, което виждате, хипотетично разкрива качествата, които търсите в една връзка, съгласно The ​​Minds Journal.

 Първото нещо, което забележим, разкрива защо копнеем в една връзка

Лицето на мъж

Какво значи: би трябвало да се чувствате разбрани.

Ако първо сте видели лицето на мъж, това значи, че най-важното е да бъдете разбрани в една връзка.

The Minds Journal твърди, че тези, които виждат лицето на мъжа, са работливи хора, които се стремят да бъдат уважавани, да усещат удивление от индивида до тях и позитивна оценка.

Твърди се, че тези хора могат елементарно да схванат другите към тях „ просто като ги следят от близко “ и ще разкрият „ скритите страни “ на своята персона въз основа на тези наблюдения.

Списанието декларира: „ Вие показвате единствено версия на себе си, с която те могат да се свържат и да се усещат удобно. Това ви оказва помощ да накарате хората да ви харесват повече и елементарно.

„ Това неповторимо умеене може да бъде извънредно потребно. Това обаче не значи, че сте подправени или лъжливи, а просто сте внимателни за това по какъв начин се представяте на хората и по какъв начин те ви възприемат. Но това постоянно може да ви направи по-загадъчни, в сравнение с е належащо. Тъй като никой в действителност не те познава изцяло, те не съумяват да ви схванат на по-дълбоко равнище. “

Списанието прибавя: „ Това може да бъде проблем във взаимоотношенията, защото желаете да бъдете разбрани от хората, които обичате, изключително от колегата си. Тъй като сте комплициран субект, за колегата ви става доста мъчно да ви познава или схваща, изключително откакто му показвате единствено избрани аспекти от вашата персона.

Експерите споделят, че при дадена опция и време вашият сътрудник ще ви разбере по-добре, само че вие би трябвало да сте търпеливи и „ да им разкриете всеки аспект от себе си в целия му искра “.

Мъж, изравен в палто

Какво значи: би трябвало да се чувствате признати

Ако първо сте видели мъж да стои с палто, това значи, че търсите някой, който ви приема подобен, какъвто сте, даже когато се чувствате потиснати.

Твърди се, че хората, чиито очи за първи път се концентрират върху мъжа с палтото, имат „ надълбоко вкоренена горест “ в сърцето си и ясно схващат действителността на живота, осъзнавайки, че салдото сред щастието и тъгата е от решаващо значение за едно свястно битие.

Тези хора схващат, че както всичко в живота, връзките, които стартират, също ще приключат в миналото, когато един от сътрудниците се спомине и точно това самопризнание им разрешава да оценят дребните неща в живота.

Твърди се, че тези хора се нуждаят от цялостно приемане от сантиментален сътрудник, който ще ги обича „ от все сърце “.

Списанието изяснява: „ Повечето от някогашните ви сътрудници не съумяват да схванат меланхоличната ви природа, защото са по-фокусирани върху това да ви „ поправят “.

„ Имате потребност от някой, който може да оцени и оцени дълбокото ви схващане за живота и гибелта и да види същинската хубост в тъжната ви персона.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР