Смученето на скилидка чесън на гладно е изключително полезно С

...
Смученето на скилидка чесън на гладно е изключително полезно С
Коментари Харесай

Смученето на скилидка чесън сутрин е изключително полезно

Смученето на скилидка чесън на гладно е извънредно потребно

С една другарка посетихме едно ревю за козметика. Цял ден обикаляхме. Беше ни доста забавно. Решихме да седнем да изпием по един чай със сандвич. Една жена седна до нас. Предложихме й чай. Жената не отхвърли. Последва диалог.

Те ни попита: „ Момичета, вие сте толкоз млади! Защо ви е козметика! ”

Ние се удивихме:„ Ние сме млади? Да, само че страдаме от някои болести! ” Не успяхме да кажем от какви тъкмо, защото дамата ни изпревари: страдате от анемия и панкреас.

Бяхме сюрпризирани: “Как разбрахте? ”- “По езика! ”А ние просто седяхме и ядяхме сандвичи.

След като разбрахме, че тази жена е национален врач, поинтересувахме се по какъв начин да се оправим със здравословните проблеми.

Разказа ни, че неотдавна се е върнала от Китай, защото лекарите желали да отстранят единия й бъбрек. Китайците й споделили да смуче чесън заран, до момента в който се възвърне изцяло.

Сутрешно разчистване на организма с чесън
Когато се разсъните, нарежете на ситно една скилидка чесън, изчакайте 5 минути, а по-късно я сложете в устата да се разтопи. Слюнката попада в кръвта, почиства кръвоносните съдове и лимфата. Спира кървенето на венците.

Но с цел да се избегне отичане на лигавицата, е належащо да започнете с едно късче чесън и последователно да стигнете до цяла скилидка. Смучете за 30 минути. За да отстраните миризмата, закусете, измийте си зъбите си, дъвчете зрънце кафе или стръкче магданоз.

Жената ни подсети за думите на Ванга: “Докато има чесън на земята, земята ще живее. ” И тя изясни: доста хора считат, че яденето на чесън в огромни количества е задоволително за здравето. Но, когато смучете чесън, сокът, минава през стомаха, попада в кръвта и я почиства.

Ако започнете да смучете чесън преди грипната зараза, това ще ви избави от съществени последици. Който желае да възвърне здравето си, може да се възползва от изгодите на чесъна.

Тъй като страдах от анемия, пиех доста добавки с желязо, престанах да ги одобрявам и започнах да смуча чесън всяка заран. След месец си направих кръвни проучвания.

С изненада научих, че хемоглобинът ми беше 120 единици! А преди този момент той в никакъв случай не е бил по-висок от 86 единици! После ми направиха ултразвуково проучване на бъбреците. Моят пиелонефрит също беше липсващ!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР