Смразяващата среща с НЛО на семейство Рийд …На 1 септември

...
Смразяващата среща с НЛО на семейство Рийд …На 1 септември
Коментари Харесай

Смразяващата среща с НЛО на семейство Рийд

Смразяващата среща с НЛО на семейство Рийд …На 1 септември 1969 година, семейство Рийд има прекарване, който ще ги преследва до края на живота им.Том Рийд, който по това време е единствено на девет години, бил в колата с по-малкия си брат, майка си и баба си. Те се прибирали по директен път вкъщи над Шефилдския мост (Sheffield Bridge) в Масачузетс (Massachusetts).Часът бил 20:30 ч. Изведнъж, нещата почнали да стават доста странни.Том споделя:„ През долните дъски на моста се виждаше светлина. Когато напуснахме моста и излязохме от другата страна, видяхме нещо, което приличаше на сфера от бяла светлина. Докато се издигаше, стартира да излъчва два снопа светлина.Те изстреляха няколко тънки ориентирани лазерни лъчи, а светлината мина от едната до другата страна. ”Четете още: Футболистът Гуилермо Марино твърди, че е отвличан от извънземни

 Том Рийд в наши дни
Том Рийд в наши дниСемейството си напомня, че се е появила втора сфера отдясно, след което диск с формата на черупка на костенурка. Трите обекта заели триъгълна групировка над колата.
Рийд споделя: “В този миг, всичко стана още по-страховито и необичайно.Колата забави ход и стартира да се чува тон от почукване. Това бяха камъни, удрящи се под калниците на колата. ”Най-странното е, че идващите три часа минават мистериозно и никой не може да си спомни какво се е случило през това време, с изключение на неразбираеми видения на „ самолетен хангар “.Странен е също фактът, че майката и бабата на Том били сменили местата си на предните седалки на колата. След случилото се, баба му седяла на шофьорското място, макар, че не можела да кара.Тази среща на очевидци с НЛО е една от няколкото, които са се случили в региона на Беркшир (Berkshire) същата вечер.Историята е прегледана в един от новите епизоди на Нетфликс (Netflix) – Неразрешени мистерии (Unsolved Mysteries).       Следвайте ни….
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР