Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов поздрави ръководството на ОДМВР

...
Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов поздрави ръководството на ОДМВР
Коментари Харесай

Смолян: Кметът Николай Мелемов поздрави ръководството ОДМВР–Смолян по случай професионалния им празник – 5 юли

Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов поздрави управлението на ОДМВР –Смолян по случай професионалния им празник – 5 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян. „ От името на всички сътрудници кметове желая да ви пожелая здраве, персонално благополучие, служебни триумфи и да ви благодаря за всичко, което вършиме. Не инцидентно Смолянска област е давана за образец за взаимоотношение сред институциите. Смятам, че това е обикновено, тъй като имаме обща цел –спокойствието и развиването на нашите обитаеми места. Уверен съм, че съдействието сред нас ще е по този способи и ще работим дружно ”, уточни градоначалникът.
Директорът на Областната дирекция старши комисар Николай Димов разгласи, че още веднъж посрещат празника с най-висока разкриваемост на престъпни закононарушения. Той също поздрави сътрудниците си като им пожела здраве и професионални триумфи. Старши комисар Димов показа и своя сътрудник от полицията в Ксанти Йоанис Караманлис, който е посетител на ОДМВР в Смолян.
Събитието почетоха депутатите доктор Даниела Дариткова, доктор Красимир Събев, зам.-областният шеф Владимир Гърбелов, шефове на институции и кметове от региона и други
Проведоха се и празнични мероприятия свързани с празника – шампионат по пукотевица и ден на отворените порти във всички районни ръководство на полицията и в Областната дирекция.
Беше направено ревю на механически и помощни средства, употребявани в ежедневната работа от чиновниците от ОД Министерство на вътрешните работи, РДГП и РД ПБЗН – Смолян.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР