Смело влязохме в новата година и макар все още да

...
Смело влязохме в новата година и макар все още да
Коментари Харесай

Бюти тенденциите, които ще са актуални през 2022

Смело влязохме в новата година и въпреки към момента да има доста незнайни в заобикалящия ни свят, можем да се порадваме на тази дребна парченце сигурност в лицето на бюти трендовете за 2022. Не изключително изненадващо, само че най-актуалните от тях са въодушевени от Y2K културата. А с помощта на TikTok и другите известни платформи, всички трендове се популяризират със скоростта на светлината, тъй че бъдете бързи и експериментирайте самоуверено.
1. Бандани за коса

От Алая през Лизи Макгуайър, та чак до Бритни и Бионсе, не може да се отхвърли, че банданите бяха главен тренд през ранното хилядолетие. Носени ниско над челото или с бретон, надничащ от горната страна, банданите за коса бяха шлагер! И явно през 2022 ще влязат и във висшата мода, като от Chanel първи постановиха наклонността.

2. Фиби

Да, и те се върнаха. Като оставим настрани сладката хармония, фибите са чудесни за поддържане на бебешката коса и израсналия бретон.

3. Блестящи сенки

За оптимално влияние наслоете разнообразни нюанси и текстури на сенките, както неотдавна направи гримьорът Алън Авенданьо за Ванеса Хъджинс.

4. Контрастен молив за устни

С убеденост да кажем, че множеството, в случай че не и всички, фешън и бюти трендове са циклични. Дори тези, за които сме се клели, че в никакъв случай повече няма да носим, се връщат и ни карат да преосмислим позицията си. Като по-тъмните моливи за устни.

5. По-тънки вежди

След години, прекарани в трескаво изобразяване на плътни вежди, може би ще се зарадвате, че по-тънките, извити и естествени вежди се възраждат.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР