Смело можем да кажем, че връзката между Кайли Дженър и

...
Смело можем да кажем, че връзката между Кайли Дженър и
Коментари Харесай

Кайли Дженър и Травис Скот със секси фотосесия за GQ

Смело можем да кажем, че връзката сред Кайли Дженър и Травис Скот е същинска буря. Любовта пламва за секунди и броени месеци по-късно двамата към този момент са в очакване на първото си дете.

Двойката досега не е коментирала по какъв начин се случва всичко сред тях. Ето за какво и първата им фотосесия за GQ за август е толкоз чакана. Химията посред им е повече от видна и очевидно сложните моменти на това да си млад родител не са се отразили на любовта и хрмонията посред им.

Двойката се среща малко откакто Кайли се разделя с някогашния си другар – рапъра Тайга. Още след втората си среща, двамата стават неразделни. В този миг Травис е на турне и дребната Дженър взема решение да тръгне с него.

“Coachella беше една от спирките на турнето му. Той сподели: “Отивам на турне. Какво ще вършим с това сред нас? Защото явно се харесваме”. И аз: “Предполагам, че пристигам с вас”. И просто скочих в рейса и тогава тръгнахме към залеза. Изкарах цялото турне с него,” споделя през днешния ден Кайли.

Тя споделя за какво двамата пазят толкоз настойчиво персоналното си пространство. За бременността и появяването на първото им дете светът схваща, едвам когато всичко това към този момент е реалност.

“Знам, че не му харесва вниманието. Ето за какво се стараем да поддържаме връзката си доста персонална и в случай че той има някакво събитие, аз просто не отивам. Защото желая той да има неговата среда… Искам той да бъде себе си. Не желая да бъдем Кайли и Трав. Ако хората не ни виждат дружно, това е добре за мен, тъй като си живеем нашия живот.”

Фотосесията на Кайли и Травис може да видите в Галерията ни.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР