Смъртта на служителя е настъпила най-вероятно в резултат на някаква

...
Смъртта на служителя е настъпила най-вероятно в резултат на някаква
Коментари Харесай

Прокуратурата в Русе: Взривът на цистерната вероятно е заради небрежност

Смъртта на служителя е настъпила най-вероятно вследствие на някаква немарливост, на немарливо осъществяване на служебните обвързване и въобще неспазване на разпоредбите за сигурност. Това съобщи окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.

Окръжна прокуратура е образувала досъдебно произвеждане за настъпила трудова акцидент, при която е умрял 50-годишният А.Х.Р. Мъжът е бил чиновник в завода от 7-8 години.

" Сутринта му е предоставено да изпълни цистерната и откакто размерът ѝ е бил напълнен на към 60%, е настъпил гърмеж, вследствие на който е настъпила гибелта на служителя ", сподели още окръжният прокурор.

Самата цистерна е била на външна компания от Пловдив и след напълването ѝ е трябвало да продължи по направлението си. В момента на гърмежа водачът е бил в кабината, като по знамение е съумял да се избави.

Предстои да се вземат проби от маслото, което се е пълнило в цистерната, както и да се назначи експертиза за повода на гърмежа. След резултатите ще се реши кой ще понесе отговорността за случая.

До късно следобяд регионът бе отцепен, като се правиха огледи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР