Смъртоносната стрелба по летец от военновъздушните сили на САЩ в

...
Смъртоносната стрелба по летец от военновъздушните сили на САЩ в
Коментари Харесай

Убийството на летец от служител във Флорида е сред случаите на застреляни чернокожи в домовете си

Смъртоносната пукотевица по авиатор от военновъздушните сили на Съединени американски щати в жилището му отвън базата във Флорида Panhandle от заместник-шериф ни припомня други случаи на чернокожи хора, убити от органите на реда в личните им домове, до момента в който правят деня си.

Старшият авиатор Роджър Фортсън, 23, беше погубен на 3 май в жилището си във Форт Уолтън Бийч. Видеоклип от телесна камера, показан на кореспонденти в четвъртък, демонстрира по какъв начин заместникът отива до вратата на Фортсън, откакто приказва с жена, която разказва, че е чула спор.

Адвокатът Бен Кръмп, който е нает от фамилията на Фортсън, сподели, че Фортсън е разговарял с приятелката си по FaceTime, когато заместник-председателят е дошъл. Кръмп сподели, че Фортсън сграбчил револвера си, тъй като чул някой отвън жилището му, не получил отговор, когато попитал кой е там и разкрил, че шпионката на вратата му е блокирана.

Във видеозаписа от камерата на тялото може да се чуе помощникът да крещи, че е от отдела на шерифа и да чука, като съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР