Смърт, отрова, тайни агенти и наказателна колония в Сибир. Руският

...
Смърт, отрова, тайни агенти и наказателна колония в Сибир. Руският
Коментари Харесай

Разделяне на Украйна. Какво означава загуба на войната

Смърт, отрова, секрети сътрудници и наказателна колония в Сибир. Руският опозиционер Алексей Навални почина в средата на февруари. Кремъл разгласи гибелта му за естествена, само че доста хора се усъмниха. Възможно ли е Навални да е погубен?

Имало е договаряния с Русия за размяната на опозиционера Алексей Навални с съветски жител, наказан в чужбина, удостовери за Свободна Европа журналистът Христо Грозев. Той е взел участие в преговорния развой.

На на опозиционния политик Алексей Навални . Навални е умрял в пандиза, съобщи районният отдел на Федералната работа за извършване на наказванията, само че часове наред беше невероятно гибелта му да бъде доказана от самостоятелен източник. Тялото на Навални дълго време се оказа недостъпно за околните, а в продължение на дни да го получи, с цел да го погребе.

След предаването на тялото на Навални на неговата майка неговите сътрудници оповестиха, че той е умрял директно след реализирано съглашение за размяната му с съветски сътрудник. Беше казано, че един от хората, които са работили по тази замяна е Христо Грозев . Той е проверяващ публицист от „ Щпигел “ и съветският „ Инсайдър “.

В Студио България на Свободна Европа разговаряхме с него за проекта за замяна на Навални.
Най-важното от изявлението " Имаше договаряния за замяна на една група съветски шпиони и нарушители, които сега са в пандиза в разнообразни страни и въпреки това група, които са в затвори в Русия, която включва американски жители и опозиционни водачи, които излежават политически присъди. " " Преди изборите има стягане, още един път, на репресивните колани в Русия ". " Първоначалните данни, с които разполагаме [за Навални] сочат към насилствена [смърт] ". " Има риск войната да бъде изгубена, не заради невъзможността на Украйна да се пази, а заради политически и геополитически развития, като да вземем за пример вероятно продобиване на американските избори от Тръмп ". " Тази загадка поддръжка [за доставка на оръжие], която беше трябваше да бъде направена, с цената на опцията Корнелия Нинова да отхвърля това поради нейния електорат (...), докара до тази голяма верига от медиатори, която сътвори доста оскъпяване, в пъти, а не в проценти за Украйна и явно изчерпа техния бюджет доста по-рано в сравнение с можеше ". " [Делян Пеевски] може би постоянно е бил евроатлантик, само че по-рано не го е показвал. Сега евроатлантизмът му се корелира с желанието му да бъдат свалени глобите. Изглежда разумно ". " В момента виждаме превръщане на палачинката и да не го подлагаме на критика, с цел да не се върне предходното ". Смъртта на Навални
Смъртта на съветския опозиционен водач Алексей Навални се е случила в основен миг от договаряния, свързани с неговата замяна против офицер от Федералната работа за сигурност на Русия Вадим Красиков , сподели Христо Грозев.

За проекта за замяна заяви в понеделник сътрудничката на Навални - Мария Певчих . Тя сподели, че малко преди Русия да заяви за неговата гибел. Навални в затворническа колония в Русия.

„ Имаше договаряния за замяна на една група съветски шпиони и нарушители, които сега са в пандиза в разнообразни страни и въпреки това група, които са в затвори в Русия, която включва, които излежават политически присъди “, сподели Грозев. Според него „ съвпадението по време приказва за неестествена гибел “.

В договарянията са били включени три страни – Съединени американски щати, Германия и Русия. Грозев сподели, че „ една догадка, която не е изключена “, е „ Путин да изчака Германия да се съгласи всичко да бъде готово за обмяна и в последна сметка да каже: “не желая Навални да бъде свободен. Елиминирам го, както бях възнамерявал по този начин или другояче “ и в този момент към този момент Германия ще бъде притисната в ъгъла да ми съобщи Красиков против някой по-малко значим за Путин “.
Войната в Украйна
Христо Грозев разяснява и хода на войната в Украйна. Според него „ има риск войната да бъде изгубена, не заради невъзможността на Украйна да се пази, а заради политически и геополитически развития, като да вземем за пример вероятно продобиване на американските избори от Тръмп “. Грозев твърди, че това е главният риск за тази година. По думите му загуба на войната „ значи делене на Украйна “.

В края на февруари украинската войска заяви, че се е изтеглила от две села край източния град Авдиивка , който по-рано този месец беше високомерен от съветските сили. Превземането на Авдиивка е най-голямата съветска победа на бойното поле за последните девет месеца.
Разследване против България
Украйна проверява за корупция при доставките на оръжия „ в това число и България “, сподели Грозев. Периодът, за който се води следствието, е обвързван с ръководството на държавното управление на Кирил Петков („ Продължаваме промяната “, ПП) с вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова (БСП).

Тогава Нинова твърдеше, че. По-късно Петков сподели, че България е изнасяла оръжие за Украйна, само че.

„ Тази загадка поддръжка, която беше направена с цената на опцията Корнелия Нинова да отхвърля това поради нейния електорат, който се очакваше да бъде срещу доставката на оръжие за Украйна, докара до тази голяма верига от медиатори, която сътвори доста оскъпяване - в пъти, а не в проценти, за Украйна и явно изчерпа техния бюджет доста по-рано в сравнение с можеше “, сподели Грозев.

Според Грозев „ медиаторите, част от които обслужващи политиците, които криеха помощта на Украйна или давайки им част от комисионните, съумяха да забогатеят ужасно доста “. Грозев сподели, че „ има компании, които бяха медиатори, за които имаше задоволително безапелационни доказателства, че са свързани с Българска социалистическа партия “.

Свободна Европа институции и Българска социалистическа партия за това следствие, само че не получи отговори.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР