Смарт часовниците вече са колкото продължение на смартфона, толкова и

...
Смарт часовниците вече са колкото продължение на смартфона, толкова и
Коментари Харесай

Може ли Samsung Galaxy Watch да ни помогне със затлъстяването

Смарт часовниците към този момент са колкото продължение на смарт телефона, толкоз и джаджи за здравословен метод на живот с всевъзможни датчици за следене на здравните ни индикатори. 
 Samsung Galaxy Watch 4 и Watch 4 Classic и всичко за първите с WearOS
Samsung Galaxy Watch 4 и Watch 4 Classic - първите с WearOS

С усъвършенствани датчици и грациозен дизайн

Оказва се, че някои са по-добри в качествата си да наблюдават здравния ни статус, в сравнение с други, а на фокус през днешния ден е Samsung Galaxy Watch и по-специално Watch 4. 

Наскоро в Американския вестник по клинично хранене бе оповестено изследване, което твърди, че часовникът на Samsung e също толкоз старателен в проучването на телесни индикатори, колкото са и лабораторните проучвания.
 Снимка 595388

Според създателите на изследването тази мощ на Galaxy Watch може да спомогне за един много наболял в западния свят проблем - този със затлъстяването. 

Американското проучване демонстрира, че часовникът реализира 97-98% старание при отчитане на следните индикатори: телесна маса без мазнини, телесна маса с мазнини, мускулна маса, количество вода в организма и скорост на метаболизма. 
 Снимка 595390

Проследяването и реагирането по отношение на тези индикатори могат да оказват помощ на човек дейно да пребори затлъстяването и наднорменото тегло, без да се постанова да посещава лекарски кабинет за проучвания. 

Изследването също по този начин дава някои скъпи упътвания за това по какъв начин можем да създадем измерванията на Galaxy Watch още по-ефективни. 
 Снимка 542913

Хубаво е измерванията да се случват всеки ден едновременно, по опция на празен корем и откакто сме посетили тоалетната. 
 Вода, течности или за какво това е най-хубавата напитка за намаляване
Коя е най-хубавата напитка за намаляване

Можем да си наливаме от нея всеки ден

Дамите е по-добре да не вършат измервания по време на месечния им цикъл, споделят учените, и също по този начин е значимо да нямаме бижута или железни обекти по себе си, когато часовникът регистрира индикаторите ни. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР