Слушалки за 1 500 долара звучи малко крайно. Явно не

...
Слушалки за 1 500 долара звучи малко крайно. Явно не
Коментари Харесай

Ако имате излишни 3 000 лв., ще си купите ли новите VR слушалки от Meta?

Слушалки за 1 500 $ звучи малко извънредно. Явно не и в случай че става дума за новите VR слушалки на Meta.

Meta Quest Pro, показани на конференцията Meta`s Connect във вторник, идват на 25 октомври и ще могат да бъдат ваши против горепосочената сума.

Новите слушалки на Meta костват с $1 100 повече от слушалките Quest 2, които се продават " единствено " за $400. Meta Quest Pro обаче имат технологии за смесена действителност.

Помислете за Quest Pro като за това, което ще се получи, в случай че HoloLens 2 и Quest 2 сключат брак и това е тяхното дете. Quest Pro към момента е независима VR слушалка, тъкмо като Quest 2, само че опциите й се простират до сканиране на действителния свят благодарение на камери и датчици за дълбочина и наслагване на това с виртуални обекти.

Преживяването със смесена действителност, което основава, се усеща като AR прекарванията, които Magic Leap и HoloLens основават, само че вместо да употребява транспарантни лещи с прожектирани призрачни 3D изображения от горната страна, той демонстрира цветно видео на света към вас на екрана си, като в същото време прибавя VR към сместа. (Слушалките Quest 2 също имат някои от тези качества, само че с доста по-зърнеста черно-бяла камера.)

The VR revolution is underway. We`ve designed an all-new headset packed with advanced tech and geared for productivity, creative work and collaboration. This is Meta Quest Pro, available 10.25. Pre-order today.
— Meta Quest (@MetaQuestVR)
Pro също по този начин има по-мощен процесор - нов Qualcomm Snapdragon XR2 Plus, който дава обещание до 50% повече продуктивност над Quest 2 - и следене на очите и лицето вътре в слушалките, които Meta възнамерява да употребява както за усъвършенствана графика с течение на времето, по този начин и за основаване на по-емоционално реактивни VR аватари, които могат да се усмихват, намръщват или да вършат действителен очен контакт.

Онези, които са пробвали слушалките, пишат, че преживяването е като AR, само че в цялостен 3D. Можете да протегнете ръка и да местите нещата пред вас с усъвършенстваните контролери на Pro.

Новите VR слушалки имат по-тънък и по-компактен дизайн, защото от Meta са вградили извита клетъчна батерия на задната облегалка за глава. В комбиниране с " лещите с форма на палачинка " начело, дизайнът става в действителност отмерено уравновесен. Quest Pro получава специфична люлка или док за безжично зареждане.

Вероятно е ненужно да загатваме, че слушалките могат да работят в безжичен или без въжета режим.

По-рано от компанията показаха, че Quest Pro са слушалки, предопределени за експерти, само че евентуално ще бъдат обект на стремежи и от геймърите, изключително имайки поради обстоятелството, че Quest Pro е съчетаем с приложения и игри на Quest 2.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР