Служителят на столичната "Пътна полиция" Венцислав Евтимов бил задържан, след

...
Служителят на столичната "Пътна полиция" Венцислав Евтимов бил задържан, след
Коментари Харесай

Радев обеща строго наказание за катаджията, взел 36 000 лв.

Служителят на столичната "Пътна полиция " Венцислав Евтимов бил арестуван, откакто получил желаната сума от предприемача Дамян Христов. Евтимов, който работи в КАТ от 2004 година, е в ареста за 72 часа.

„ Не столичен служител на реда, а какъвто и да е, който си разреши да наруши закона и прави нещо такова, страда по текстовете от закона. Отиваме там, вършим интервенция, чакаме някакво лице и внезапно ни изненада чиновник на Министерство на вътрешните работи. Наказанието ще бъде с цялата суровост на закона . Няма значение какъв е и хубавото е, че ние сме го хванали, а не продължава да прави нещо. Повече от това не мога да ви кажа. На предприемача веднъж са му взимали автомобила, той е плащал нещо, само че индивидът е споделил: „ повторно да заплащам, по какъв начин да стане това “. Някой очевидно има потребност от пари и го прави по този метод “, безапелационен бе Валентин Радев, представен от "Фокус ".

Това бил вторият откуп, желан от Христов. През лятото му откраднали и камион. Тогава платил 10 000 лв..

„ Така не може да се постъпва, индивидът е предприемач, прави някаква потребна работа, изкарва заплатите на тези чиновници, което е доста неприятно. Разследваме. Изненадата и за мен е огромна. От 50 000 души сигурно има някой, който е влезнал някъде по някакви схеми. Всеки усеща, че във врата му диша безусловно някакъв различен служител на реда. Ще забележим какъв е, какъв брой години е работил, какъв е бил арестуваният “, сподели още вътрешният министър.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР