Служителите по сигурността на някои от най-големите летища в Германия,

...
Служителите по сигурността на някои от най-големите летища в Германия,
Коментари Харесай

Стачка парализира най-големите летища в Германия

Служителите по сигурността на някои от най-големите летища в Германия, в това число световния център Франкфурт , напуснаха работа в четвъртък, което докара до анулация на полети, предава Ройтерс.

24-часовата стачка, свикана от синдиката Verdi, е последната от поредност индустриални митинги, които сковаха транспортния бранш на страната през последните седмици.

Почти 200 000 пасажери ще бъдат наранени от над 1100 анулирани или закъсняващи полети, пресметна немската асоциация на летищата ADV в сряда, защото някои от най-големите летища в Германия, в това число Франкфурт, Берлин, Хамбург и Щутгарт, обявиха, че няма да има заминавания за пасажери.

" В Германия виждаме известия за стачки съвсем всеки ден в ущърб на подвижността и стопанската система. Това би трябвало да бъде спряно ", сподели генералният управител на асоциацията Ралф Бейзел.

" Безопасността във въздушния трафик не е безплатна ", сподели в изказване водещият договарящ на Верди Волфганг Пипер.

Към момента няма известия за анулирани полети до и от София , само че пасажерите, пътуващи за Германия, следва да наблюдават обстановката и да се осведомят от самолетните компании или от летищните управляващи.

Синдикатът упорства за нарастване на заплащането с 2,80 евро на час и по-щедро възнаграждение за ексклузивен труд за 12 месеца от името на 25 000 служащи в бранша, се споделя в известието.

Миналата седмица до момента след едноседмичен, които блокираха пътищата в страната.

В петък се чака стачните дейности да спрат публичния транспорт във всички федерални провинциии като се изключи Бавария.
 Организацията за икономическо сътрудничество и раз: Въпреки дискриминирането задграничните служащи не престават да избират Германия
Организацията за икономическо сътрудничество и раз: Въпреки дискриминирането задграничните служащи не престават да избират Германия

Чужденците оповестяват за дискриминация в ежедневния живот
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР