Служителите на Сливенския женски затвор излизат на протест от 12.00

...
Служителите на Сливенския женски затвор излизат на протест от 12.00
Коментари Харесай

Надзирателите в Сливенския затвор протестират

Служителите на Сливенския женски затвор излизат на митинг от 12.00 часа пред постройката на пандиза. Те ще бъдат подкрепени от техни сътрудници от „ Съдебна защита “ и други представители на бранш „ Сигурност “.
Протестиращите ще носят трикольорни ленти и плакати с настояванията си. Те упорстват за двайсетпроцентно нарастване на работните заплати, както и съпътстващите спомагателни заплащания с непрекъснат темперамент и други хонорари и заплащания за личния състав, равностойни на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
Това е следващият митинг на чиновниците на разнообразни затвори в страната. Те предизвестяват, че в случай че настояванията им не бъдат задоволени, протестните дейности ще продължат и под други форми.
Членовете на синдиката обявиха, че ще излизат на митинг пред постройките на пандизите, на Министерството на правораздаването и пред Народното събрание, както и ще подхващат ефикасни дейности в първия ден на Председателството на България в Европейски Съюз през 2018 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР