Служителите на реда задържаха над 50 души след обявяването на

...
Служителите на реда задържаха над 50 души след обявяването на
Коментари Харесай

Над 50 арестувани при безредиците във Вашингтон

Служителите на реда задържаха над 50 души след оповестяването на вечерен час във Вашингтон заради вълнения. Това заяви на конференция ръководителят на столичната полиция Робърт Конти, осведоми ТАСС. „ Към 21:30 ч. извършихме 52 ареста “, сподели той и добави, че 26 от тях са били наоколо до постройката на . Според него, множеството арестувани са упрекнати в нарушение на самия режим на вечерен час . Няколко други души също бяха задържани за нарушение на разпоредбите за носене на оръжие или нелегално владеене на оръжие .
Властите в столичния окръг Колумбия прибягнаха до налагането на вечерен час на фона на безредици в града. Действащият президент на републиканците Доналд Тръмп се обърна към своите последователи на митинга в Белия дом, след което тълпата се реалокира в постройката на Конгреса. На взаимно съвещание на двете камари на законодателния орган те трябваше да одобрят резултатите от гласуването на изборната гилдия, която на 14-ти декември разгласи успеха на демократа Джоузеф Байдън на последните президентски избори.
 Вечерен час във Вашингтон и окръг Колумбия до момента в който не изтече мандатът на Тръмп Вечерен час във Вашингтон и окръг Колумбия до момента в който не изтече мандатът на Тръмп
Окръг Колумбия реши да удължи заповедта за изключително състояние и вечерен час за период от две седмици, съобщи NBC. Това действително представ...
Процедурата трябваше да бъде прекратена, откакто протестиращите нахлуха в постройката на Капитолия. Първоначално чиновниците на реда не съумяха да лимитират потока от хора. В резултат полицията, охраняваща Конгреса, употребява огнестрелни оръжия, ранявайки една жена, която по-късно умря в болница.
Подробности:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР