Служителите на реда в окупирания град Бердянск ще започнат избирателно

...
Служителите на реда в окупирания град Бердянск ще започнат избирателно
Коментари Харесай

Окупационните власти в Запорожка област проверяват смартфоните на жителите

Служителите на реда в окупирания град Бердянск ще стартират изборно да ревизират мобилните телефони на жителите за абонаменти за украински запаси , предава ТАСС.

" От през днешния ден в Бердянск чиновниците на реда започнаха изборна превантивна инспекция, се споделя в информацията. Ако се откри, че жител е абониран за пропагандните запаси на киевския режим, при първо определяне се планува предизвестие. " Уточнява се, че в бъдеще за това е планувана санкция.

На 19 октомври съветският президент Владимир Путин в новоанексираните украински райони - Донецка, Луганска, Херсонска и Зспорожка области. Съветът на федерацията утвърди документа на своето пленарно съвещание. Президентът заяви още, че окупационните управляващи ще получат спомагателни пълномощия за гарантиране на сигурността в тези райони. Постановлението планува няколко равнища на реакция при зараждащи опасности, в това число ограничение на придвижването на транспортни средства и инспекцията им.

На 30 септември в Кремъл Путин с ръководителите на ДНР, ЛНР, Запорожска и Херсонска област за присъединението на новите територии към Русия, с което де-факто анексира тези територии.

Още тогава на тържествената гала президентът Путин съобщи, че с татутът на новите райони няма да бъде обсъждан в.
 Русия разгласи, че анексираните украински територии са под нейната нуклеарна отбрана
Русия разгласи, че анексираните украински територии са под нейната нуклеарна отбрана

Кремъл признава, че към момента се работи по тяхното " консолидиране "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР