Служителите на ОД МВР-Благоевград излязоха на мълчалив протест пред сградата

...
Служителите на ОД МВР-Благоевград излязоха на мълчалив протест пред сградата
Коментари Харесай

Полицаи проведоха мълчалив протест с искане за по-високи заплати в Благоевград

Служителите на ОД МВР-Благоевград излязоха на безмълвен митинг пред постройката на дирекцията с искане нарастване на заплатите им. Протестът бе подсилен от ръководителя на синдикалната организация Валентин Попов, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.


„ Напоследък се стартира една забавна теза: нарастване на заплатите против преструктуриране на министерството или промяна, чухме от министър Василев и други политици “, сподели Валентин Попов.

Според него това е извънредно несъстоятелна теза, и изясни за какво: „ Ако политиците считат да санкционират служителите на реда за това, че политиците не са си свършили работата, то тази теза ще издържи и в никакъв различен случай. Реформите не се вършат от чиновниците, които са на улицата, а от политиците. Какво преструктуриране би трябвало да се направи в Министерство на вътрешните работи, с цел да се освободи финансов запас за увеличение на заплатите, приказваме за следващото 10 процентно редуциране на чиновници ли? Хайде стига, към този момент е прекомерно “, добави Попов, ръководител на синдикалната организация на чиновниците от системата на Министерство на вътрешните работи.

Той бе безапелационен, че политиците би трябвало да понижат популизма, с цел да се приказва действително./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР