Служителите на LinkedIn по света получиха неочакван подарък от компанията

...
Служителите на LinkedIn по света получиха неочакван подарък от компанията
Коментари Харесай

Почти всички служителите на Linkedin ще почиват тази седмица

Служителите на LinkedIn по света получиха непредвиден подарък от компанията — съвсем всички от тях ще могат да прекарат идната седмица в отмора. Целта на компанията е да избегне бърнаут, написа CNN.

От 5 април съвсем всички от общо 15 900 чиновници ще получат една седмица заплатен отпуск. И защото съвсем всички от тях ще почиват, никой от тях няма да се тормози от натрупването на имейли, пропуснати срещи и други, до момента в който ги няма.

На работа ще остане неизяснен брой чиновници, които да поддържат услугата. Те ще могат да вземат своята седмица отпуск по-късно.

LinkedIn, както множеството сходни компании по света, вкараха опция за отдалечена работа преди година поради пандемията. Още през предишното лято обаче постоянните анкети измежду тях стартират да демонстрират смяна в настроенията. " Смятам, че тежестта на пандемията взе своя дан през тези месеци. Бяха сложни времена ", споделя Тюла Хенсън, шеф " Човешки запаси ". И добавя, че измежду чиновниците ясно се вижда изтощеност.

Решението на LinkedIn не е казус. През септември Гугъл даде на чиновниците си един ден групова отмора, а Фейсбук разреши на своите да почиват цяла седмица около Деня на благодарността.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР