Служителите на Федералния резерв останаха много внимателни“ към инфлационните рискове

...
Служителите на Федералния резерв останаха много внимателни“ към инфлационните рискове
Коментари Харесай

Представители на Федералния резерв на САЩ се опасяваха да намалят лихвените проценти твърде бързо

Служителите на Федералния запас останаха „ доста деликатни “ към инфлационните опасности и внимателни да понижат лихвените проценти прекомерно бързо, съгласно протокола от януарското съвещание, изливайки повече мраз наводняват пазарните упования за облекчение на паричната политика още през март.

Въпреки че лицата, определящи лихвените проценти, признаха, че рисковете за реализиране на общите цели на Федералния комитет за отворен пазар за цялостна претовареност и ниска инфлация са минали в по-добър баланс след интервал, в който ценовият напън се усили, протоколът акцентира, че той остава прекомерно рано е да се обмисля понижаване на лихвите от настоящия им 23-годишен връх сред 5,25% и 5,5%.

„ Участниците означиха, че икономическите вероятности са несигурни и че остават доста деликатни към рисковете от инфлация “, се споделя в протокола, оповестен в сряда.

Протоколът ускорява опасенията на определящите лихвите по отношение на инфлацията, която остава по-висока от формалната си цел от 2 пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР