Служители в близките заведения помогнали na Невяна Малчева. Жената веднага

...
Служители в близките заведения помогнали na Невяна Малчева. Жената веднага
Коментари Харесай

Ужас: Едва не убиха сътрудничка на Стефан Данаилов!

Служители в околните заведения помогнали na Невяна Малчева. Жената незабавно е била откарана в " Пирогов ", където лекарите открили счупвания на дясната китка и травми на лицето и крайници.

Поредна жертва на ремонта на столичната улица " Граф Игнатиев ". Този път това е 72-годишната Невяна Малчева, някогашен шеф на кабинета на Стефан Данаилов, до момента в който той е бил министър на културата. Жената е с травма на лицето и крайници, и фрактура на ръката, предава Bulgaria ON Air.

Причината за следващия случай са още веднъж ограничителите по улицата, придобили известност като перки.

" Тя е внимавала къде върви, както ни посъветваха от Столична община, само че самата перка я е порязала по крайници. То това е провокирало шока и от там всички останали прекатурвания и беди ", показа дъщерята на потърпевшата - Росица.

Служители в околните заведения са ѝ помогнали. Жената незабавно е била откарана в " Пирогов ", където лекарите открили счупвания на дясната китка и травми на лицето и крайници.

" Тежко е положението ѝ, тъй като тя е и диабетик. Много мъчно поема и обезболяващи. Не всичките могат, тя е на специфичен режим ", добави още Росица.

Невяна е изписана от болничното заведение, само че след няколко дни отново би трябвало да иде до там, с цел да ревизират лекарите положението ѝ.

След редица отрицателни мнения за ограничителите и няколко случая, Столичната община взе решение те да бъдат сменени с колчета. Експертите гласоподаваха за габърчета, а политическото управление - за колчета, т.е. отново се взима решение не от специалистите, а от политическото управление.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР