Служители на РУ-Тутракан и ОДМВР-Силистра разкриха и задържаха 37-годишен, извършил

...
Служители на РУ-Тутракан и ОДМВР-Силистра разкриха и задържаха 37-годишен, извършил
Коментари Харесай

Убиха 52-годишен мъж в Силистренско за един телефон и 20 лв.

Служители на РУ-Тутракан и ОДМВР-Силистра разкриха и задържаха 37-годишен, направил тежко престъпно закононарушение. Полицейските дейности стартирали през вчерашния ден, когато бил получен сигнал за открит на улицата наоколо до дома му в село Зафирово 52-годишен мъж в безпомощно положение.

Незабавно пристигналият на адреса полицейски екип открил гибелта на мъжа, а при огледа – голям брой следи от принуждение по тялото му. В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности криминалистите изяснили, че по-рано през нощта жертвата и 37-годишен са били в обща компания дружно с други мъже от селото.

След зародило сред тях сдърпване по-младият мъж е нанесъл с корав предмет смъртоносните удари на съперника си, като преди този момент отмъкнал от него мобилен телефон и 20 лв..

Инкриминираните движимости били открити в дома на причинителя, макар че той подхванал дейности да ги укрие, както и да заличи следите от закононарушението. Мъжът, който има криминалистически регистрации в полицията бил арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. За съпричастност се ревизира и 20-годишен, който също е арестуван.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по следствието продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Силистра.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР