Служители на РУ - Бяла са заловили обявен за общодържавно

...
Служители на РУ - Бяла са заловили обявен за общодържавно
Коментари Харесай

В село Кривина спипаха с наркотици мъж, обявен за общодържавно издирване

Служители на районно управление (на МВР) - Бяла са заловили разгласен за общодържавно търсене с влезнала в действие присъда, който при задържането е носил в себе си опиати.

Това е станало през вчерашния ден вечерта към 19:00 часа в с. Кривина, на кръстовището сред улиците Вапцаров и Дунав, където чиновници от районното ръководство в Бяла са спрели за инспекция кола с марката БМВ, ръководена от 25-годишен русенец, а на задната седалка се е возил 32-годишният – разгласен за общодържавно търсене с мярка „ задържане “, с влезнала в действие присъда.

При последвалите полицейски дейности чиновниците са открили, че при слизането си 32-годишният се е опитал да укрие транспарантен найлонов пакет, само че той е възпрян от извършващите инспекцията. В плика е имало бяло прахообразно вещество, реагирало при полеви наркотест на метамфетамин.

Случаят е документиран от полицията, формирано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354а, алинея 3, т.1 от Наказателен кодекс. 32-годишният е наведен в следствения арест.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР