Служители на общинска полиция са били мобилизирани в помощ на

...
Служители на общинска полиция са били мобилизирани в помощ на
Коментари Харесай

Няма ни вест, ни кост от Здравко, майка му нарежда: Гледайте и камерите, за да го намерим

Служители на общинска полиция са били мобилизирани в помощ на сътрудниците си от Второ РПУ при издирването на 32-годишния Здравко, заяви Varna24.bg от зам.-кмета по сигурността в Община Варна Тодор Иванов. Той показа, че униформените са претърсили шубрак по шубрак парка, тествани са и скривалищата под Пантеона, само че от младия мъж няма диря.

Майката на Здравко добави, че към този момент в издирването са включени и полцийски кучета, само че тя не знае къде точно търсят синът й.

Жената упорства час по-скоро да бъдат гледани и видеозаписите от охранителните камери в региона на Пантеона, за което към момента се чакало позволение от столицата.

Припомняме, че Здравко изчезна в парка на 10 септември при разходка с татко си. Той страда от шизофрения, пие лекарства и не е в положение да се грижи самичък за себе си. Родителите на младия мъж не губят вяра, че той ще бъде открит.

В случай, че някой забележи Здравко, който е висок 187 см. и е облечен с риза на квадрати и кафяви дънки, може да се обади на тел. 112 или да се свърже с околните на следните телефони: 0897620544, 0898950987 и 052331713.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР