Служители на ГДНП предотвратиха случай на незаконна продажба на гориво

...
Служители на ГДНП предотвратиха случай на незаконна продажба на гориво
Коментари Харесай

Намериха нелегална импровизирана „бензиностанция“ в София


Служители на ГДНП предотвратиха случай на противозаконна продажба на гориво в столицата, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Действията, осъществени от чиновници на „ Икономическа полиция “ в ГДНП, стартирали откакто засекли, че зад столичен магазин 55-годишен налива гориво с бензинов револвер от един товарен автомобил в различен. При инспекцията станало ясно, че в багажника на товарната кола е инсталиран контейнер с съдържимост над 1000 литра и принадлежности за точене. Обектът бил непокътнат до идване на чиновници на Агенция „ Митници “ и на Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “, пред които мъжът не е показал нужните документи за търговия с горива и транспорт на рискови товари.

В хода на следствието било открито, че товарният автомобил е на компания, благосъстоятелност на 31-годишен мъж, а 55-годишният бил нает на работа от преди ден, без трудов контракт. От инсталирания контейнер, зареден с дизелово гориво, са били захранени още няколко коли, като клиентите плащали по-късно персонално на притежателя на компанията.

На място чиновници на Централното митническо ръководство са иззели течността от инсталирания контейнер. Съставени са протокол за осъществената инспекция и акт за установените нарушавания.

Служителите на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ на място са съставили два акта – за транспортиран рисков товар от пътно транспортно средство, без да е обозначено и снабдено със съответните противопожарни средства, както и за това, че лидерът не е имал нужната дееспособност да прави сходен транспорт./Дарик
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР