Служител на Националната служба охрана (НСО) ръководил група за поръчкови

...
Служител на Националната служба охрана (НСО) ръководил група за поръчкови
Коментари Харесай

Шеф на банда за наркотици, рекет и убийства - служител на НСО


Служител на Националната работа защита (НСО) управлявал група за поръчкови убийства, заяви представителят на основния прокурор Сийка Милева, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Организираната незаконна група се е занимавала с разпространяване на опиати, изнудвания, както и с поръчкови убийства. Групата е работила от януари 2019 година до май тази година. За управление и присъединяване в групата са привлечени три лица. Те са арестувани са за 72 часа. Ще бъде пожелан непрекъснатият им арест, заяви през днешния ден Милева.

Ръководител на групата е настоящ дълготраен чиновник на НСО. Той е един от арестуваните. От думите на Милева стана ясно, че е с чин “подполковник ” и имал логистични функционалности, и такива по защита на всеобщи мероприятия с присъединяване на лица, контингент на НСО.

Групата е съпричастна към убийството на Станка Марангозова, осъществено през октомври предходната година в столичния квартал “Младост ”. Поръчителят на убийството е напуснал страната през март и се търси с европейска заповед за арест и с алена бюлетина на Интерпол.

Разледването е поето от Военна прокуратура.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР