Служебното ръководство на министерството на икономиката разпространи информацията, че адвокатска

...
Служебното ръководство на министерството на икономиката разпространи информацията, че адвокатска
Коментари Харесай

Гълъб извади нова далавера за 400 бона на Корни

Служебното управление на министерството на стопанската система популяризира информацията, че адвокатска адвокатска фирма е получила контракти за над 400 хиляди лв. от ведомството.

Това демонстрира инспекция в Министерството за интервала юни – август.

Налице е сигнал, че един от съдружниците в тази адвокатска адвокатска фирма е в директна роднинска връзка с началника на кабинета на Корнелия Нинова.

Допълнително са налице изказвания, че същата адвокатска адвокатска фирма съставлява предходния министър на стопанската система и промишлеността в персоналните ѝ правосъдни разногласия.

Министерството на стопанската система и промишлеността сезира Комисията за противопоставяне на корупцията, с цел да се ревизира сигнал за спор на ползи.

Той е обвързван с началника на кабинета на някогашния министър.

Според служебната власт договорите са подписани в последните два месеца на предходното ръководство.

От 13 дъщерни сдружения на Министерство на стопанската система, 7 от тях избират една и съща правна адвокатска фирма.

Интересното е, освен че са подписали контракти, само че някои ужасно доста са бързали и са платили 100 % по тях предплатено незабавно като Национална компания индустриални зони да вземем за пример – 36 хиляди лева контракт незабавно 100 % задатък, твърди служебният министър на стопанската система Никола Стоянов.

Изчисленията на икономическото министерство сочат, че адвокатското сдружение е приело контракти за съвсем 400 хиляди лв..  Имало и съмнителни съглашения за правна помощ, допълват от служебната власт.

По сигнал на служебния министър КПКОНПИ ще стартира инспекция и за спор на ползи.

В управлението на тази адвокатска фирма има директна роднинска връзка с началника на кабинета на вицепремиера Нинова в Министерски съвет, твърди министър Стоянов.

Началник на кабинета на вицепремиера Нинова по това време е Ели Спасова. А Калоян Методиев, който беше шеф на кабинета й в Министерството на стопанската система, опроверга изказванията, че е проверяван.

През живота си не съм сключвал каквито и да било юридически контракти. Второ – в никакъв случай не съм имал родственици от Освобождението до ден сегашен, които да са адвокати, и трето – това е част от компроматната акция, която води МИ от ден първи, сподели Калоян Методиев пред Нова телевизия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР