Служебното правителство в първия месец от своето управление успя да

...
Служебното правителство в първия месец от своето управление успя да
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Бюджетът е гарантиран, обезпечен и парите ги има

Служебното държавно управление в първия месец от своето ръководство съумя да върне фрагментите и модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството. Това сподели в „ Още от деня “ Георги Свиленски от Българска социалистическа партия във връзка изявлението на финансовия министър през днешния ден във връзка с актуализацията на бюджета.

" Предполагам във втория месец от ръководството служебният кабинет ще внушава на българските жители, че политиките, признати от лявото ръководство, няма да могат да бъдат изпълнени. По-страшното е, в случай че се опитат да внушат, че тези политики би трябвало да бъдат ревизирани или преразглеждани ", счита Свиленски.

Той подсети, че служебният финансов министър Росица Велкова е била заместител финансов министър в предходното ръководство.

" Всичките политики са съгласувани с нея. Тя доста добре знае от кое място са средствата и защо са планувани и какъв брой време ще бъдат плащани ", съобщи социалистът.

Свиленски изрично съобщи, че бюджетът е обезпечен, гарантиран, парите ги има, би трябвало единствено да се съберат и платят на българските жители. Той моли сътрудниците си от ГЕРБ да се въздържат от квалификации и от обвинявания, защото българите не са не запомнили тяхното ръководство.

" Все още българският народ не е не запомнил по какъв начин 500 млн. лева бяха дадени в ДКК и беше изработен единствено един язовир. Все още не е забравено по какъв начин бяха дадени задатъците за Автомагистрала " Хемус " за лотове 7, 8 и 9, за които собствеността още не е добита. Българите помнят това и ГЕРБ в тази предизборна акция ще би трябвало да дава отговор ", сподели още георги Свиленски.

Вижте целия диалог във видеото.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР