Служебното правителство ще определи размера на минималната работна заплата за

...
Служебното правителство ще определи размера на минималната работна заплата за
Коментари Харесай

Служебният кабинет ще определи размера на минималната работна заплата за страната

Служебното държавно управление ще дефинира размера на минималната работна заплата за страната на постоянното си съвещание в сряда.

Предстои служебните министри да одобрят спомагателни разноски по бюджетите на Министерския съвет за 2024 година, Министерството на вътрешните работи, Министерството на правораздаването, Министерството на нововъведенията и растежа, Министерството на здравеопазването, Министерството на стопанската система и промишлеността.

Служебното държавно управление ще одобри решение за разкриване на Духовно учебно заведение – София. Предстои и одобрение на Списък с приоритизирани претенции за 2024 година за приемане на поддръжка по Инструмента на Европейския съюз за техническа поддръжка в България.

Ще бъде признат отчет за одобрение на финансиране в размер 14 701 630 лева за инфраструктурни планове на общини за 2024 година

Министрите ще решат и за установяване съществуването на главен интерес, обвързван със сигурността на страната, който би трябвало да бъде предпазен при подписване на контракт в случаите по член 149, алинея 1, т. 2 от Закона за публичните поръчки за създаване на сериозна летищна инфраструктура, обвързвана с поддръжката и употребата на самолети F-16 Block 70 и тяхното въоръжение във Военно формирование 28000 – Граф Игнатиево. | БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР