Служебното правителство на Радев ще приеме допълнително споразумение към вече

...
Служебното правителство на Радев ще приеме допълнително споразумение към вече
Коментари Харесай

Нинова: Радев направи коледен подарък на военолюбците и забрави за работещите и бедните

" Служебното държавно управление на Радев ще одобри в допълнение съглашение към към този момент подписания контракт за даване на оръжие за Украйна. Бързат сред празниците, тихомълком да решат, че ще има още и още оръжия, само че към този момент ще минават през Народно събрание. Разбира се, описът още веднъж ще бъде засекретен ". Това написа във фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и добавя:

" А единствено преди месец говореше, че с подобен акт България ще бъде въвлечена във война. И това ли е най-спешно в този момент? А цената на газ с 35% нагоре от началото на новата година? А на водата с 22%? А цените на храните и главните артикули?

Решението на държавното управление през днешния ден трябваше да бъде за нарастване на минималната работна заплата на 50% от междинната от първи януари 2023 година Половин милион българи, които са работещи небогати, чакаха това решение.

Днес трябваше да се одобри определението енергийно безпаричен и да се даде поддръжка за тези фамилии.

Можеха да одобрят и обещания от президента закон за контролиране на цените, който да противодейства на спекулата. Уви, вместо тези потребни за народа решения, служебният кабинет избра в последните дни на годината да се занимава с оръжия за Украйна. Радев направи коледен подарък на военолюбците и не помни за работещите, слабите и бедните ", написа още Корнелия Нинова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР