Служебното правителство изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ и се бие

...
Служебното правителство изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ и се бие
Коментари Харесай

Борисов: Служебният кабинет изпълнява мръсни поръчки срещу Г...

Служебното държавно управление извършва мръсни поръчки против ГЕРБ и се " бие " единствено с тази партия. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с млади членове на партията. Видеото е оповестено в профила му във фейсбук.

Бойко Борисов уточни, че прогнозата, която е направил преди месеци, през днешния ден се е сбъднала и се удостоверява с цялостна мощ. Бившият министър председател се опита да откри разумно пояснение за какво 45-ото Народно заседание не е съумяло да излъчи държавно управление и направи съмнение:

„ Толкова пъти, когато сме побеждавали на избори, търсим сътрудници и обединения за ръководство. Целта на парламентарните избори е да се сформира държавно управление и да се ръководи. Преди нас също са го правили. Даже някой път третият мандатоносител е правил държавно управление. Едно толкоз скъпо начинание, каквото са изборите, би трябвало да има край. Ние сме за това изборите да са скъпи и да се организират по най-хубавия метод, само че не може да се вършат избори през 2 месеца и да се харчат стотици милиони държавни пари. Резултатът би трябвало да е сформиране на държавно управление. Защо не сформираха държавно управление? Защото са желали мръсните поръчки да ги създадат хора основно от средите на Българска социалистическа партия и на кандидат-президента Радев “, уточни водачът на ГЕРБ.

Борисов изрази и неразбиране за какво само ГЕРБ е под прицел и за какво служебното държавно управление се " бие " единствено с тази партия.

„ Не и с патриотите. Каракачанов свърши фантастична работа като вицепремиер и боен министър. Неговият статут беше като на Бойко Рашков. Колко пъти той стана и упрекна хора от трибуната или по студиата? Правим аналог. По време на нашето ръководство той беше вторият човек в страната. Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия метод единствено с една партия – ГЕРБ. Да сте чули нещо от тях за Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия, за „ Да, България “? Те също са били в ръководството “, акцентира Борисов.

Той заподозря, че цялата сглобка е била да пристигна служебното държавно управление, с цел да свърши мръсната работа. „ Виждате ги по места какви ги правят. Това няма нищо общо с Конституцията и с това какво би трябвало да прави служебното държавно управление “, счита водачът на ГЕРБ.

Борисов уточни, че проверка на ръководството е редно да се прави от постоянен кабинет. " Не мога да си обясня за какво Корнелия Нинова отхвърля, че служебното държавно управление е нейно. Защо? Всички са фрагменти на Българска комунистическа партия и Българска социалистическа партия, с редки изключения. Министри, заместник-министри, регионални шефове, представителят. Безспорен факт. Само че тя може да си има доста недостатъци, само че не може да прави такива мръсни работи, а би трябвало да ги свърши някой различен “, добави той.

Бившият министър председател уточни още, че е угрижен за провеждането на изборите, най-много в частта с машинното гласоподаване. „ Те се занимават с всичко друго, само че не и с това по какъв начин ще проведат изборите. Кметът на Плевен направи една математика какъв брой време ще трае гласоподаване на машини, какво става, в случай че машината се счупи или токът изгасне? “, сподели Борисов, след което подлага на критика служебното държавно управление, че не прави работата, която му е отредена по закон, а точно да провежда почтени изботи.

Бойко Борисов отново засегнта тематиката с подслушваните политици. " Такова нещо няма, а към този момент седмици изказванията не са потвърдени ", добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР