Служебното правителство доказа, че по-голямата част от неговите министри работят

...
Служебното правителство доказа, че по-голямата част от неговите министри работят
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Нашата цел е да бъдем първа политическа сила

Служебното държавно управление потвърди, че по-голямата част от неговите министри работят по-добре от това, което имаше ГЕРБ. Това съобщи в студиото на " Говори в този момент " депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев.

По думите му задачата на обединението е да бъде първа политическа мощ и да предложат непоклатимост и модернизиране на България.

Коалицията " Демократична България " занапред ще вземат решение каква кандидатура ще бъде подкрепена за президентските избори. " Демократична България " сподели темперамент, преди година социолозите ни даваха сред 2 и 3 %. Ние спазихме всички наши обещания, поддръжката за нас пораства, съобщи Мирчев.

По думите му на този стадий не е обсъждано дали обединението да поддържа президента Румен Радев на идните на 14 ноември избори.

Мирчев се разгласи за ръководство, само че не непременно и да не бъде показано едно листче с хора и да се каже - хайде, в този момент, подкрепяйте. Това, което Има Такъв Народ предложиха, беше лист с цели и един автограф.

Каза, че ще продължат да работят за ръководство без ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР