Служебният премиер Стефан Янев също е бил сред подслушваните политици,

...
Служебният премиер Стефан Янев също е бил сред подслушваните политици,
Коментари Харесай

Служебният премиер Стефан Янев е сред подслушваните политици

Служебният министър председател Стефан Янев също е бил измежду подслушваните политици, удостовери вътрешният министър Бойко Рашков.
Късно нощес Рашков сподели, че политици в действителност са били подслушвани от ДАНС и Държавна организация "Технически интервенции ".



Информацията за това изнесе Атанас Атанасов от "Демократична България ", съгласно който това се е случвало към парламентарните избори на 4 април. Според Атанасов са били подслушвани в това число и водачи на парламентарни листи.
По-рано денем софийската градска прокуратура разпореди да бъде направена инспекция поради изказванията за подслушване на политици. Националното бюро за надзор на разследващите средства би трябвало да извърши инспекция в дирекция “Вътрешна сигурност” - Министерство на вътрешните работи, ГДБОП и ДАНС. След привършване на инспекцията, СГП ще осведоми обществеността за откритите обстоятелства.
Вътрешният министър Рашков твърди още, че има информация, съгласно която в ДАНС се унищожават материали по случая.
От Демократична България и Българска социалистическа партия настояха през днешния ден за цялостно откриване на истината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР