Служебният премиер Гълъб Донев разпореди проверка в Областна администрация Кърджали

...
Служебният премиер Гълъб Донев разпореди проверка в Областна администрация Кърджали
Коментари Харесай

Цвета Караянчева подаде сигнал срещу областния на Кърджали

Служебният министър председател Гълъб Донев разпореди инспекция в Областна администрация Кърджали във връзка със сигнал на Цвета Караянчева, регионален водач на ГЕРБ, касаещ закани, отправени от заместител регионалния шеф Бисер Николов към педагози от района, оповестяват от партия ГЕРБ.

Проверката е предоставена на Главния инспекторат към Министерски съвет по реда на административно-процесуалния кодекс. На работно заседание на учебните шефове на 13 септември т.г.

Николов е превишил пълномощията си, обвинил е обществено заетите в образованието, че са съпричастни към предизборната акция и е декларирал, че ще ги даде на прокурор, показват от ГЕРБ. Същият не е показал съответни имена или обстоятелства, злоупотребил е с пълномощията, дадени му от страната, показал е, за следващ път, вмешателство, в работата на длъжностни лица и е отправил внушения, неподкрепени с доказателства и почиващи само на клюки.

В сигнал до Гълъб Донев Караянчева упорства да бъдат подхванати незабавни дейности против непозволеното държание на Николов и упражнявания непрестанно от негова страна „ лов на вещици “, който мощно ерозира престижа на изпълнителната власт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР