Служебният премиер Гълъб Донев посети пострадалото от наводненията село Каравелово.

...
Служебният премиер Гълъб Донев посети пострадалото от наводненията село Каравелово.
Коментари Харесай

Донев: Ще се отпуснат средства и строителни материали за пострадалите от наводненията

Служебният министър председател Гълъб Донев посети потърпевшото от наводненията село Каравелово. Премиерът е там, с цел да ревизира на място дейностите на институциите за превъзмогване на последствията от бедствието в района.

Намираме се в обстановка, която демонстрира, че силата на човек е не да стои изправен и в никакъв случай да не пада, а когато падне да може да се изправи и всички институции, страната, всички доброволци, които вземат участие ни демонстрират, че силата е точно в това - да бъдем единни в напъните си да помогнем на всички потърпевши жители, които имат потребност от поддръжка на страната и обществото като цяло, съобщи от бедстващото село Донев.

Нещо неповторимо е, че няма потърпевши и починали. Да, има нанесени материални вреди. Стихията връхлита за секунди, а възобновяване изисква време и старания. Намираме се в стадия, в който всички старания и средства на страната са впрегнати, с цел да бъде възобновена инфраструктурата и домовете на хората, уточни още той.

Ще бъдат отпуснати средства, ще бъдат обезпечени и строителни материали като тухли, цимент и други . Ще бъдат отпуснати и диференцирано средства , с цел да може всяко едно домакинство да може да бъде подкрепено и да знае, че страната стои зад всеки един потърпевш от бедствието. Ще бъде належащо доставянето на краткотрайни жилища за хората, чиито домове са разрушени, съобщи служебният министър председател.

Очаквайте детайлности!


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР