Служебният премиер Гълъб Донев коментира акцията на Европрокуратурата, като заяви,

...
Служебният премиер Гълъб Донев коментира акцията на Европрокуратурата, като заяви,
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Акцията на Европрокуратурата не може да се обвързва с предстоящите избори

Служебният министър председател Гълъб Донев разяснява акцията на Европрокуратурата, като съобщи, че тя по никакъв метод не може да се обвързва с идните избори:

 

" Не, никога. Не може дейности на Европейската прокуратура да се свързват с изборите, без значение където и да било, дали в България или в друга страна член на Европейския съюз. Така че сигналите, които са получени в Европейската прокуратура, надлежно би трябвало да бъдат разследвани. Така че това е една естествена процедура. Действията, които правят, е според регламента, който те следват ".

 

Служебният министър председател не обвързва бомбените закани отправяни към учебни заведения през последната седмица с опити да се понижи изборната интензивност за вота в неделя. Донев прикани хората да са спокойни  и разяснява:

" Целта е напълно друга - да се всее суматоха и боязън у българските жители, тъй като виждате, че те започнаха към учебните заведения. Всички прилежащи страни от района на Балканите са понасяли сходен вид хибридни закани по имейл. Всички те са се оказали фиктивни, подправени. Работим също и с партньорските служби от други страни, тъй че мога да подсигурявам на българските жители, че сигурността и в учебните заведения, и в изборния ден в секциите, ще бъде обезпечена ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР