Служебният правосъден министър Янаки Стоилов се срещна в петък с

...
Служебният правосъден министър Янаки Стоилов се срещна в петък с
Коментари Харесай

Херо Мустафа се срещна с правосъдния министър Янаки Сотилов

Служебният правосъден министър Янаки Стоилов се срещна в петък с американският дипломат Херо Мустафа, заяви пресцентърът на министерството. Двамата са разискали дебата за бъдещето на профилираните съдилища и прокуратури, както целите на служебния министър.

Янаки Столов е подчертал потребност от положително обслужване на жителите и компаниите в Агенцията по вписванията, както и придобиване на българско поданство. Двамата са говорили за реформирането на системата на пандизите и взаимоотношението на изпълнителната власт с Висшия правосъден съвет.

Херо Мустафа е подчертала значимостта на върховенството на закона като значимо изискване за битие на народна власт. Тя е изразила готовността на Съединени американски щати да окажат на България нужното подпомагане в тази сфера, както и за образуване на образования в региона на правораздаването и използването на правото.

Преди ден Херо Мустафа се срещна с министрите на финансите и опазването на здравето Асен Василев и Стойчо Кацаров. Преди това американският дипломат срещна и с премиера Стефан Янев, който по-късно одобри и съветския дипломат Елена Митрофанова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР