Служебният правосъден министър и бивш депутат от БСП Крум Зарков

...
Служебният правосъден министър и бивш депутат от БСП Крум Зарков
Коментари Харесай

Крум Зарков към своите: Спрете да си ровите в пъповете, а се заемете с политиките на БСП

Служебният правосъден министър и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Крум Зарков призна, че е отчаян от другарите си, които не спирали да си ровят в пъпа и да се занимават единствено с вътрешнопартийни въпроси, вместо да се заемат с оздравяването на партията посредством политиките й. Думите му идват на фона на следващия под напрежение пленум, който се оказа с осем социалисти по-малко след изненадващо решение на Общопартийната контролна комисия. Сред тях са и двамата с възобновени от Върховен касационен съд права да вземат участие и да гласоподават на съвещанията на Народно събрание на Българска социалистическа партия Калоян Паргов и Кирил Добрев. Въпреки решението на магистратите обаче те бяха изгонени от управлението в събота. 

" Самият факт, че партийни въпроси ескалират, стигат до Върховен съд и се разискват, демонстрира, че нещо не е наред в метода, по който действа Българска социалистическа партия. Надявам се въпреки всичко тя да откри метод да реши този въпрос и доста други, които се слагат, тъй че да не занимаваме публицистите и тези, които ни гледат с подобен вид въпроси ", прикани Зарков в изявление за Нова телевизия.  

Правосъдният министър изрази вяра, че напълно скоро партията ще откри пътя по този начин, че да му бъдат задавани въпроси за политиките на партията, а не за сходни проблеми. Той отхвърли да каже дали ще се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия на Конгреса на столетницата през февруари.

„ Към момента това не е на дневен ред. Пленумът се състоя. Решението е взето. Ще има Конгрес през февруари. Дотогава има доста неща да се случат ”.
ТЕМА преди 44 минути 339 преди 4 часа 6543 преди 20 часа 1982
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР