Служебният кабинет отмени три решения на редовното правителство, съобщиха от

...
Служебният кабинет отмени три решения на редовното правителство, съобщиха от
Коментари Харесай

Служебното правителство отмени три решения на кабинета ``Петков`` -

Служебният кабинет анулира три решения на постоянното държавно управление, оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет. 

Отменено е решение на кабинета " Петков " от 5 май, с което безплатно се трансферират държавни парцели на община Ямбол.

С това решение община Ямбол получава някогашните " Пехотински казарми ", които ще станат паркови зони за отдих, спорт с " добре развита игрова среда и опция за реализиране на обществени и културни мероприятия и развлечения ".

Друго решение, което служебното държавно управление на Гълъб Донев анулира, се отнася до организацията по процеса на диалози за присъединение на България към. От Министерски съвет показват, че поради значимостта му кабинетът ще го прегледа още веднъж на идващото си съвещание. 

Третото анулирано решение е утвърден план на Закон за изменение и допълнение на Закона за пазарите на финансови принадлежности. 

От Министерски съвет вършат уточнението, че трите решения са признати от Министерски съвет с направените в тях промени, допълнения и разяснения.

По признатите актове вносителите не са подготвили и показали дефинитивни текстове и не са показали модифицирани претекстове, допълват оттова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР