Служебният кабинет не внесе предложение за бюджет, а за удължаване

...
Служебният кабинет не внесе предложение за бюджет, а за удължаване
Коментари Харесай

БСП и ПП обсъждат Бюджет 2023, искат минималната заплата да е 50% от средната

Служебният кабинет не внесе предложение за бюджет, а за удължение на настоящия, само че това значи замразяването на приходите в условия на растящи цени. Затова предлагам парламентарните групи да внесат оферти, които да се одобряват сред четенията. Предлагаме минималната работна заплата да е 50% от междинната, т.е. 850 лв., да се запазят ваучерите и да не се понижават от 200 лв..

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с представители на " Продължаваме промяната " за предложенията за бюджета за следващата година.



Втората група, към която сме се насочили, са децата, младежите, младите фамилии – безвъзмездни медикаменти и учебници за децата, коства 180 млн. Да създадем по този начин младите до 26 години да бъдат освободени от приходите. Това е най-трудният интервал за един младеж, като почнат работа да не търсят реализация в чужбина, съобщи Корнелия Нинова, представена от

Българска социалистическа партия оферират еднократна помощ за учениците - по 300 лв. до 12-и клас.

Кирил Петков съобщи, че политическата непоклатимост е значима, само че не може да се обвързва политиката с решаването на действителните проблеми на хората.

По думите на съпредседателя на " Продължаваме промяната " полемиката би трябвало да се случи в този момент. От Политическа партия оферират 860 лева МРЗ и да се продължи политиката за актуализация и повдигане на пенсиите, което беше стартирано от кабинета " Петков ".

От Политическа партия и Българска социалистическа партия се сплотиха, че нищо това не би трябвало да зависи от реализирането на мандатите за сформиране на ново постоянно държавно управление.

Петков също по този начин прикани служебният кабинет да внесе нов проектобюджет, по този начин както е по закон.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР