„Служебният кабинет на Румен Радев е назначен от задкулисието. От

...
„Служебният кабинет на Румен Радев е назначен от задкулисието. От
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Служебният кабинет на Радев е назначен от задкулисието

„ Служебният кабинет на Румен Радев е назначен от задкулисието. От царят на задкулисието, който даде множеството министри на Радев – Иво Прокопиев “, сподели Йордан Цонев от Движение за права и свободи в „ Лице в лице “.

„ Този човек имаше въздействие минимум върху две партии в предходния парламент. Задкулисието прави по този начин, че да няма постоянен кабинет “, добави Цонев.

По думите му кръгът „ Капитал “ и хората към Иво Прокопиев са тези, които са избрали Планът за възобновяване да не бъде импортиран в период. „ Този проект в този момент може да бъде прегледан единствено при постоянно държавно управление и тогава да се одобри. Това е “, сподели Цонев.

На въпрос дали изказванията за Иво Прокопиев са в отговор на изказванията за Делян Пеевски като част от задкулисието, Йордан Цонев отговори негативно. „ Задкулисие е когато не участваш във властта и я редиш, а Пеевски взе участие с лицето и името си. Много преди Пеевски да се появи на сцената, групата „ Капитал “ разцепи Съюз на демократичните сили и Национална движение „Симеон Втори" “, сподели Йордан Цонев.

„ Иво Прокопиев ме изпъди от Съюз на демократичните сили и аз самичък отидох в Движение за права и свободи. Доган ме предложения “, добави Цонев.

Относно идните президентски избори той разяснява, че Мустафа Карадайъ е най-подходящият претендент, защото е мечтател.

„ Вярвахме, че Румен Радев ще е другият общественик от Борисов. Той се оказа алтер егото на Борисов. Той е същият. Той не извърши със наличие поста на президент “, счита Йордан Цонев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР