Служебните кабинети се провалиха в съхраняването живота и здравето на

...
Служебните кабинети се провалиха в съхраняването живота и здравето на
Коментари Харесай

Атанасова в парламента: Бог да пази България

" Служебните кабинети се провалиха в съхраняването живота и здравето на българите по време на Коронавирус рецесията ". Това съобщи от парламентарната естрада Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ.

Тя се обърна към президента Румен Радев " Вашите два служебни кабинета сътвориха невиждан безпорядък във всяка област и вместо да вземат участие в разрешаването на политическата рецесия я ескалираха ". 

за оправянето с Коронавирус рецесията, тя съобщи: " Не спасихте възрастните хора, това е видно от броя на жертвите на отминаващата вълна. Въведохте зеления документ от през днешния ден за на следващия ден. В пика на четвъртата вълна накарахте хората да се редят на опашки, с цел да могат да отидат на работа ", добави Атанасова.

И продължи: " Пълен неуспех с преодоляването на пандемията в учебните заведения. Провал с въвеждането на щадящи проби. Въвеждането стана постепенно, само че пък за сметка на това то към този момент се разяснява като корупционна скица от зам.-министър във вашето държавно управление ", добави Атанасова. 

Тя заключи изявлението си с думите " Бог да пази България ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР